Lens maakt indruk in Engeland en geniet van eerste goal

Reacties

Jeremain Lens is uitermate blij met de manier waarop hij aan het seizoen is begonnen bij Sunderland. De ploeg van manager Dick Advocaat mag dan laatste zijn, Lens kan met één goal en twee assists bogen op mooie cijfers na zijn eerste vier competitieduels.

Lens maakt indruk in Engeland en geniet van eerste goal

De deze zomer van Dinamo Kiev overgekomen aanvaller viel vrijdag nog af bij Oranje. Hij behoort niet tot de definitieve selectie voor de EK-kwalificatieduels met IJsland en Turkije. Op bezoek bij Aston Villa nam de voormalige PSV'er sportieve revanche. Hij tekende met de 2-2 voor de eindstand.

'Het was geweldig om die bal tegen het net te zien gaan', vertelt Lens op de clubwebsite. 'Ik ben een aanvaller en heb goals nodig. Ik had inderdaad al twee assists, maar dit doelpunt geeft me een heel goed gevoel. Hopelijk is dit het begin van nog veel meer, zowel voor mij als voor de ploeg. Het is heel fijn om de interlandbreak niet met een nederlaag in te gaan', aldus de aanvaller van Sunderland, dat met twee punten nog wel de rodelantaarndrager is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.