Lens gaat praten met Dinamo Kiev na akkoord met PSV

Jeremain Lens speelt mogelijk volgend seizoen in Oekraïne. De aanvaller gaat luisteren naar het verhaal van Dinamo Kiev, dat al tot een vergelijk is gekomen met PSV. 'Het klinkt mij interessant in de oren.'

Lens gaat praten met Dinamo Kiev na akkoord met PSV

Lens bevestigt dat PSV en Dinamo Kiev akkoord zijn over een afkoopsom. Volgens Oekraïense media gaat het om een bedrag van negen miljoen euro om het nog twee jaar doorlopende contract af te kopen.

Technisch manager Marcel Brands wil dat specifieke bedrag niet bevestigen, maar stelt wel een positieve indicatie te hebben gekregen vanuit Dinamo Kiev als het gaat om het afronden van de transfer van Lens.

De 25-jarige aanvaller staat zelf positief tegenover het aanbod. 'Ik heb een indicatie gekregen van de voorwaarden en dat staat me wel aan', aldus Lens. 'Ik heb nog niet gesproken met Dinamo Kiev, maar ik ga wel luisteren. Het klinkt mij interessant in de oren.'

Lens gaat deze week praten met Dinamo Kiev, dat zich vijf weken geleden heeft gemeld voor de aanvaller en nu dus concreet is geworden. (Thijs Slegers).

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen