Lennon nieuw Engels zorgenkindje voor WK

Het wil maar niet vlotten met de revalidatie van Aaron Lennon. Harry Redknapp, manager van Tottenham Hotspur, maakt zich zorgen over de snelle buitenspeler.

Lennon nieuw Engels zorgenkindje voor WK

'Ik hoop dat hij dit seizoen nog voor ons kan spelen', zegt Redknapp. 'Hij doet er alles aan om fit te worden. Het moet zo langzamerhand frustrerend voor hem worden, want het lukt ons maar niet hem speelklaar te krijgen.'

'Het duurt nog wel vier of vijf weken voordat hij weer kan aansluiten bij de groepstraining', denkt Redknapp. 'Hopelijk komt er snel licht aan het einde van de tunnel en dan moet hij het WK nog wel kunnen halen.'

Lennon liep eind december een liesblessure op. In eerste instantie luidde de diagnose dat de 22-jarige international binnen een maand weer speelklaar zou zijn, maar medio maart wacht hij nog steeds op zijn rentree.

Nu David Beckham sowieso niet naar het WK gaat vanwege een afgescheurde achillespees en het nog onzeker is wanneer Lennon zijn rentree kan maken, ontstaat er zo langzamerhand een probleem voor bondscoach Fabio Capello. Shaun Wright-Phillips en Theo Walcott gelden als alternatieven.

Tottenham Hotspur heeft overigens het contract met Tom Huddlestone verlengd tot medio 2015. De 23-jarige middenvelder debuteerde jongstleden november in de Engelse nationale ploeg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen