Leiwakabessy rekent op langer verblijf bij NEC

Reacties

Jeffrey Leiwakabessy blijft waarschijnlijk ook na dit seizoen aan NEC verbonden. De club heeft de gesprekken met de linksback over een nieuwe verbintenis geopend. Zijn huidige contract loopt na dit seizoen af.

Leiwakabessy rekent op langer verblijf bij NEC

De 33-jarige Leiwakabessy rekent op een positieve uitkomst, laat hij weten aan Voetbal International. Het betreft een contract voor een seizoen, plus de mogelijkheid voor Leiwakabessy om na zijn actieve loopbaan in een trainersfunctie aan NEC verbonden te blijven. NEC legde Leiwakabessy in oktober vast en de verdediger speelde sindsdien dertien competitiewedstrijden voor de Nijmegenaren.

Tussen 1998 en 2006 stond Leiwakabessy ook al onder contract in Nijmegen. Daarna vertrok hij naar Alemannia Aachen, waarvoor hij 34 duels in de Bundesliga speelde. In 2008 zette Leiwakabessy zijn carrière voort bij het Cypriotische Anathosis Famagusta, waarmee hij dat jaar in de groepsfase van de Champions League speelde. In 2012 keerde hij bij VVV-Venlo terug op de Nederlandse velden. (Reon Boeringa)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.