Leiding Spurs draait overuren en bindt ook Vertonghen

Reacties

Tottenham Hotspur is er opnieuw in geslaagd een sterkhouder langer aan zich te binden. Vrijdag toostte Jan Vertonghen met manager Mauricio Pochettino op een nieuwe verbintenis. De voormalig Ajax-verdediger is nu tot medio 2019 in plaats van halverwege 2018 verbonden aan de Londenaren.

Leiding Spurs draait overuren en bindt ook Vertonghen

'Ik ben heel blij, dit is een grote opluchting', laat Vertonghen weten via de officiële kanalen van Tottenham Hotspur. De 29-jarige Belg was lange tijd in onderhandeling met de clubleiding, waardoor Engelse media hem in verband brachten met een transfer. Voorlopig lijkt daar geen sprake van. 'De toekomst ziet er goed uit, we hebben een ongelooflijk getalenteerde spelersgroep. Het is eer om daar deel uit van te maken.'

Pochettino is de afgelopen periode bijna meer tijd kwijt aan het poseren met spelers die net een nieuw contract hebben ondertekend dan aan het trainen. De Argentijn zag eerder al Christian Eriksen, Eric Dier, Danny Rose, Dele Alli, Harry Kane en Kyle Walker bijtekenen. Zij allen waren vorig seizoen belangrijke pionnen in het team van Tottenham Hotspur dat lange tijd Leicester City uitdaagde in de titelstrijd. Ook talent Harry Winks heeft een nieuw contract ondertekend.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.