Leiding Heerenveen steggelt nog met spelers over premies

Reacties

De clubleiding van SC Heerenveen heeft met de spelersgroep nog altijd geen overeenstemming bereikt over de hoogte van de premies. En dat terwijl er toch al zeven speelronden zijn gepasseerd in de Eredivisie. Maar de Friese club vertrouwt erop dat het goedkomt met een selectie die volgens de leiding voor een groot deel uit fatsoenlijke spelers bestaat.

Leiding Heerenveen steggelt nog met spelers over premies

De voetballers van SC Heerenveen proberen echter vast te houden aan het stelsel van vorig seizoen. Voornaamste argument is om zo de jonge spelers, die nog geen hoog salaris hebben, een extra zakcentje te geven.  

'Wij hebben daar een andere zienswijze op', reageert voorzitter Jelko van der Wiel (op de foto met Hans Vonk) tegen Voetbal International. Hij schildert de selectie van SC Heerenveen af als een stel ideale schoonzonen. 'Er is al een aantal gesprekken geweest en de verwachting bestaat dat we er gewoon met de spelers uitkomen. Dit zijn keurige jongens die alleszins voor rede vatbaar zijn. We willen het alleen zorgvuldig doen en de zaken niet afraffelen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.