'Leider' Mathieu wil Puyol doen vergeten bij Barcelona

Reacties

Toen Barcelona op zoek moest naar een vervanger voor publiekslieveling Carles Puyol, kwamen de Catalanen uiteindelijk terecht bij Jérémy Mathieu van Valencia. De Franse verdediger voelt echter geen druk en ziet zichzelf zelfs als een potentiële leider van de Catalanen.

'Leider' Mathieu wil Puyol doen vergeten bij Barcelona

'Het is lastig om bij Barcelona binnen te komen, vlak nadat Carles Puyol heeft aangegeven dat hij stopt', dekte Mathieu zich in eerste instantie nog wat in tegenover Barça TV.

'Maar ik zal op het veld laten zien dat de clubleiding de juiste beslissing heeft genomen door mij aan te trekken. Mijn Spaans is nu al veel beter dan toen ik net binnenkwam bij Valencia, dus ik zal me op het veld zeker laten horen.'

De dertigjarige verdediger, die uit de voeten kan als linksback en linker centrale verdediger, werd door de Catalanen voor een slordige twintig miljoen euro weggekaapt bij Valencia.

De Fransman tekende in Barcelona een contract dat hem voor vier seizoenen aan de club verbindt. Hij is van plan om van die periode een zeer succesvolle te maken. 'Ik ben hier naartoe gekomen om alle prijzen te winnen die me tot nu toe zijn ontglipt.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.