'Lehmann moet keepersprobleem Arsenal oplossen'

Doordat Manuel Almunia de enige fitte doelman is in de selectie van Arsenal, wil de club uit Londen een nieuwe keeper strikken. Jens Lehmann is opvallend genoeg topkandidaat.

'Lehmann moet keepersprobleem Arsenal oplossen'

Engelse media maken melding van een spoedig akkoord tussen Arsenal en de 41-jarige doelman, die afgelopen zomer als speler van VfB Stuttgart zijn loopbaan besloot te beëindigen. Lehmann speelde in de periode 2003-08 al vijf seizoenen voor Arsenal en kwam in die periode tot 147 competitieduels.

Lehmann moet bij Arsenal de stand-in worden voor Almunia, de enige fitte doelman in de selectie. Lukasz Fabianski kampt namelijk met een schouderblessure, Wojciech Szczesny heeft een blessure aan zijn hand en Vito Mannone - die is verhuurd aan Hull City - zit ook in de lappenmand met een dijbeenblessure.

Twee weken geleden speelde Arsenal nog mee om vier hoofdprijzen, maar inmiddels kunnen The Gunners zich volledig richten op de Premier League. Daarin heeft de club van manager Arsène Wenger evenveel verliespunten als koploper Manchester United, dat een wedstrijd meer speelde. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's