'Lees ene na andere sensatieverhaal over Ebecilio'

Reacties

Kyle Ebecilio heeft het voorlopig verbruid bij trainer Alfred Schreuder en staat daarom ook disciplinair geschorst aan de kant. Maar de middenvelder heeft spijt van zijn reactie.

'Lees ene na andere sensatieverhaal over Ebecilio'

Zijn zaakwaarnemer Edson Pina e Silva wil de kant van Ebecilio laten horen, waar Schreuder eerder had verteld over de reden voor de strafmaatregel. De trainer was niet gediend van de reactie van de middenvelder, toen deze hoorde dat hij voor het bekerduel met De Graafschap van afgelopen woensdag op de bank moest plaatsnemen.

Ebecilio heeft inmiddels zijn excuses gemaakt, maar Pina e Silva vraagt begrip voor de reactie van de middenvelder, die voortkwam uit teleurstelling. 'Vaak lees je in de media in deze situaties het ene na het andere sensatieverhaal, terwijl je gewoon simpel bij de feiten kunt blijven', aldus de agent op de website van zijn bedrijf P4P.  

In zijn ogen heeft Ebecilio al anderhalf jaar een basisplaats gehad, en desnoods met pijnstillers gespeeld. 'Vervolgens kom je in een vormdip en vallen de resultaten met het team zwaar tegen. Dan ben je echt teleurgesteld als je hoort dat je ernaast staat. Sterker nog, ik ken geen enkele winnaar die zich braaf in de hoek laat zetten. Die gasten willen direct reageren en het liefst op het veld.'

Ebecilio gaat volgens Pina e Silva leren van de situatie. 'Achteraf erkent hij dat hij anders had moeten reageren op het bericht dat hij niet zou starten in de basis. Hij zal nu zijn voeten moeten laten spreken en zich moeten terugknokken in het elftal.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.