Leerdam uit Vitesse-selectie gezet na uitspraken in VI

Reacties

Vitesse-verdediger Kelvin Leerdam (25) is vrijdagochtend uit de selectie van Vitesse gezet. Aanleiding is het interview dat hij deze week gaf aan Voetbal International.

Leerdam uit Vitesse-selectie gezet na uitspraken in VI

Leerdam moest zich vrijdagochtend op de club melden, waar hem werd verteld dat hij met zijn uitspraken 'de club in diskrediet had gebracht'. In het bewuste interview laat de oud-speler van Feyenoord weten voor zijn gevoel geen eerlijke kans te hebben gekregen in Arnhem. Na een goed seizoen als rechtsachter moest hij plaatsmaken voor Chelsea-huurling Wallace, vervolgens speelde hij op het middenveld, centraal achterin en linksachter. Sinds deze winter moet hij weer genoegen nemen met een plek op de bank.

Opvallend is dat Vitesse op zondag – de dag van het duel met Feyenoord – het bewuste artikel al heeft gelezen. Dit was drie dagen voor de publicatiedatum in VI. Leerdam trainde dinsdag en woensdag gewoon met de selectie mee en werd pas op vrijdag uit de wedstrijdselectie gezet. Trainer Rob Maas zal tijdens het wekelijkse persuurtje ingaan op de situatie Leerdam. 

Leerdam werd in januari ook al eens uit de selectie gezet. Destijds verweet de club hem een gebrekkige instelling.

Lees het interview met Kelvin Leerdam hier of bestel de nieuwe VI!
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.