Leegloop dreigt door uitstekende prestaties FC Eindhoven

Reacties

FC Eindhoven heeft na de 1-0 overwinning van vrijdag op RKC Waalwijk nog één zege nodig om de periodetitel op te eisen. De uitstekende prestaties hebben een enorm veel belangstelling voor de spelers van de nummer twee van de Jupiler League opgeleverd.

Leegloop dreigt door uitstekende prestaties FC Eindhoven

Technisch manager Hans Smulders beseft dat ten minste drie voetballers nauwlettend in de gaten worden gehouden: Branco van den Boomen (FC Groningen, SC Heerenveen en Vitesse, links op de foto), Chiro N'Toko (onder meer NAC Breda) en Maxime Gunst (rechts op de foto, onder meer AZ).

'We hebben op geen van hen al een concreet bod gekregen, maar we weten wel dat er sprake is van serieuze interesse', zegt Smulders tegen Voetbal International. 'En dat is hartstikke logisch en totaal niet erg. Het hoort bij onze rol: spelers kansen geven en beter maken. Dat kunnen wij.'

De Brabanders houden zoals bekend ook rekening met een vertrek van hoofdtrainer Jean-Paul de Jong, die ondanks een akkoord tussen alle partijen geen bondscoach wordt van Jong Oranje. Mogelijk beroept hij zich wél op de FC Utrecht-clausule in zijn contract. De succestrainer liet een speciale paragraaf in de verbintenis opnemen die het mogelijk maakt te vertrekken naar de club waar hij jarenlang speelde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.