Leeds-manager Farke krijgt publiek gek met briljante aanname

Reacties

Leeds United won zaterdag met 3-0 van Watford, maar na afloop ging het toch vooral over manager Daniel Farke. De Duitser nam tijdens de wedstrijd een uitgeschoten bal briljant aan. 

Leeds-manager Farke krijgt publiek gek met briljante aanname
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De fans konden de aanname van Farke erg waarderen. Op de door Leeds zelf gedeelde video zie je de supporters opspringen van vreugde. Als kers op de taart lobte de Duitse manager de bal weer terug het veld in.

Voor echte voetbalkenners komen de kunsten van Farke niet als een verrassing. De 46-jarige Farke was een verdienstelijke spits in de Oberliga, waar hij aan het begin van dit millennium meer dan honderd goals scoorde voor teams als SV Wilhemshaven en SV Lippstadt 08.

De 3-0 zege van Leeds was overigens een welkome. Door de overwinning schaarde het uit de Premier League gedegradeerde team zich bij de eerste zes in het Championship.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Leeds United
Meer over Leeds United
Meer Championship
Meer over Championship
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.