Lazio zegeviert met De Vrij bij Fiorentina

Reacties

Stefan de Vrij heeft met Lazio drie punten gepakt op bezoek bij Fiorentina (0-2). Filip Djordjevic was opnieuw belangrijk aan de kant van de Romeinen.

Lazio zegeviert met De Vrij bij Fiorentina

De 27-jarige spits uit Servië kwam afgelopen transferperiode over van Nantes en na een moeizaam begin, weet hij makkelijk het net te vinden namens Lazio. Tijdens de laatste twee wedstrijden was hij liefst vier keer trefzeker en in Florence maakte hij zijn vijfde doelpunt in dienst van Lazio.

De bezoekers, bij wie De Vrij de hele wedstrijd speelde en Edwon Braafheid op de bank bleef, kwamen na rust twee keer goed weg. Een omhaal van Alberto Aquilani belandde op de paal, terwijl een volley van Marcos Alonso gesmoord werd door ploeggenoot Khouma Babacar.

In de extra speeltijd maakte Senad Lulic aan alle onzekerheid een einde door op aangeven van Antonio Candreva een counter doeltreffend af te ronden. Door de overwinning staat Lazio nu vijfde met twaalf punten uit zeven wedstrijden. Fiorentina blijft op negen punten staan en is negende in de Serie A.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.