Lazio verzuimt te profiteren van puntenverlies Milan

Net als AC Milan en Juventus zaterdag wisten ook Lazio en Napoli niet te winnen in de Serie A. Lazio beet zich stuk op Catania, terwijl Antonio Di Natale Napoli velde.

Lazio - Catania 1-1Bij de wedstrijd tussen Lazio en Catania was het vooral kort voor rust spectaculair. In de 44ste minuut zette Matías Silvestre de bezoekers op voorsprong door een hoekschop van Cristian Llama binnen te koppen, maar Lazio antwoordde direct. Hernanes (foto) schoot van zo'n twintig meter binnen, waardoor de ploegen gingen rusten met een 1-1 tussenstand. Na rust drong Lazio wel aan, maar het kwam niet meer tot scoren. De club uit Rome blijft tweede, met drie punten achterstand op AC Milan.

Udinese - Napoli 3-1Ook Napoli kwam in de veertiende speelronde van de Serie A niet tot winst. De nummer vier van de Serie A ging onderuit bij Udinese, waar Antonio Di Natale een hoofdrol vertolkte. De aanvaller die vorig seizoen topscorer van Italië was, scoorde liefst drie keer. Vooral zijn tweede treffer mocht er zijn. Met buitenkant rechts schoot hij van buiten het strafschop in de kruising.

Overige uitslagenBrescia - Genoa 0-0Cagliari - Lecce 3-2Bari - Cesena 1-1 Foto: VI Images