Lazio en De Vrij hervinden vertrouwen voor zware reeks

Reacties

Met Stefan de Vrij in de basis heeft Lazio een vervolg gegeven aan de 2-1 overwinning van vorige week op Parma. Ditmaal wonnen de Romeinen met ruime cijfers van Atalanta (3-0), waardoor de ploeg van trainer Stefano Pioli zich handhaaft in de Italiaanse subtop.

Lazio en De Vrij hervinden vertrouwen voor zware reeks

Begin november stond Lazio nog derde na vijf overwinningen in zes competitieduels. Sindsdien kwam de klad er echter in getuige het puntenverlies tegen Empoli (1-2), Juventus (0-3) en Chievo (0-0). Die slechte reeks heeft de club van De Vrij nu definitief achter zich gelaten.

Lazio liet in de eerste helft nog na het overwicht tegen Atalanta uit te buiten. Zo 'vergat' De Vrij een voorzet van Stefan Radu binnen te tikken. Door een intikker en een gekruld schot van Stefano Mauri en een prachtige kopbal van Senad Lulic kwam de zege er na rust alsnog.

Lazio staat daardoor vooralsnog op de gedeelde derde plaats met Genoa, dat net als Napoli en Sampdoria zondag weer afstand kan nemen van de Biancocelesti. Tijdens de komende vijf speelronden moet blijken waar de ploeg van De Vrij écht staat in de duels met Internazionale, Sampdoria, AS Roma, Napoli en AC Milan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.