Lazic verkiest Eredivisie boven Olympiakos

Reacties

Boban Lazic kan een driejarig contract tekenen met de Griekse topclub Olympiakos Piraeus, maar heimwee dwingt de transfervrije aanvaller tot een terugkeer naar Nederland.

Lazic verkiest Eredivisie boven Olympiakos

De talentvolle flankspeler maakte in februari de overstap van Jong Ajax naar Champions League-deelnemer Olympiakos, waar hij samen op het trainingsveld stond met onder anderen WK-uitblinker Joel Campbell.

Terwijl de aanvaller van Costa Rica na de mondiale eindronde zijn geluk gaat beproeven bij zijn oorspronkelijke werkgever Arsenal, hoopt Lazic zijn loopbaan te vervolgen in de Eredivisie. 'Ik heb het heel moeilijk gehad in Griekenland', bekent Lazic. 'Ik ben een familiemens en zat daar toch alleen.'

In Griekenland kan de rappe aanvaller nog altijd een driejarig contract ondertekenen, maar vanwege heimwee werd dat avontuur niet wat hij ervan had verwacht. De transfervrije Lazic hoopt op een kans in Nederland. 'Er ligt een mooi contract voor mij klaar bij Olympiakos, maar dat heb ik nog niet ondertekend. Ik ben nu transfervrij en wil me heel graag bewijzen in de Eredivisie. Ook mijn zaakwaarnemer Mino Raiola acht dat het beste voor mij.' (Jarno Verweij)

Volg Oranje op de voet met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.