Late treffer Eto'o levert Inter punt op tegen Sampdoria

Internazionale heeft averij opgelopen in de strijd om de Italiaanse titel. In Milaan bleek middenmotor Sampdoria taaier dan gedacht: 1-1.

De eerste helft was het aanzien niet waard. De ploegen hielden elkaar behoorlijk in evenwicht, terwijl de kansen voor de doelen op de vingers van een hand te tellen waren. Internazionale, met Wesley Sneijder in de basis, speelde flets en ongeïnspireerd.

Tijdens de tweede helft kwam er aanvankelijk geen verandering in het spelbeeld, maar een doelpunt van Stefano Guberti voor de bezoekers na een uur spelen zette de wedstrijd op zijn kop. De middenvelder rondde een voorzet van Antonio Cassano bekwaam af.

Ineens werd het bittere ernst voor de regerend landskampioen en plotsklaps ontwikkelde de ploeg een spervuur aan schoten op het doel van Sampdoria. De gelijkmaker was onvermijdelijk en viel, al was het pas tien minuten voor tijd. Samuel Eto'o bezorgde zijn ploeg met zijn zevende seizoenstreffer een punt.

Internazionale komt met de remise op vijftien punten uit acht duels. De achterstand op koploper Lazio bedraagt vier punten.