Late treffer De Camargo geeft Mönchengladbach hoop

Een treffer in blessuretijd van invaller Igor De Camargo heeft Borussia Mönchengladbach goede hoop op lijfsbehoud gegeven. Door de treffer van de Braziliaanse Belg nam de ploeg in eigen huis een 1-0 voorsprong in het tweeluik in promotie/degradatiewedstrijden tegen VfL Bochum.

Waar promotie/degradatiewedstrijden doorgaans vooral geregeerd worden door angst was het in het duel tussen Borussia en Bochum geen sprake van. Beide teams zochten met veel energie de aanval en kregen veel kansen om op voorsprong te komen, maar waar de intenties en alle benodigde ingrediënten voor treffers aanwezig waren, bleven deze lang uit.

Het inbrengen van De Camargo bleek een gouden greep van coach Lucien Favre. De aanvallende middenvelder veroorzaakte in de derde minuut van de blessuretijd een scrimmage, eerst miste De Camargo zelf, vervolgens zijn teamgenoot Mike Hanke waarna de bal bij toeval terugkeerde bij de Belg die nu wel de rust behield en hard en hoog binnen knalde.

Volgende week woensdag mag VfL Bochum in het eigen stadion proberen om de 1-0 achterstand goed te maken. Foto: VI Images