Late gelijkmaker verpest humeur van Stevens

Trainer Huub Stevens was goed te spreken over de getoonde passie van zijn 1899 Hoffenheim, maar dat Borussia Mönchengladbach in de laatste minuut de comeback compleet maakte stemde hem bitter.

'Natuurlijk zijn we wat teleurgesteld', zei Stevens na het 3-3 gelijkspel. Dat Borussia Mönchengladbach in de slotfase na een 3-1 achterstand een nederlaag voorkwam zorgde voor een bittere bijsmaak. 'Maar met de passie die we vandaag hebben getoond, moeten we spelen.'

'We hebben het Gladbach lastig gemaakt en het goed gedaan. Maar de vierde treffer bleef achterwege', aldus de Nederlander, die door de remise nog wacht op zijn eerste zege als trainer van 1899 Hoffenheim. 'Het was een mooie wedstrijd en ik moet mijn jongens een compliment geven.'

Door de late 3-3 van Fabian Johnson glipte Hoffenheim de beloning in de vorm van een overwinning door de vingers. 'Die tegentreffer in de laatste minuut mag niet gebeuren. Dat is ook iets wat we moeten leren. Daarom zijn we vandaag ook teleurgesteld', zei Stevens, die door de remise hekkensluiter blijft in de Bundesliga.