Lastige klus El Ghazi, Messi niet te koop, luxepaard Wilmots

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Lastige klus El Ghazi, Messi niet te koop, luxepaard Wilmots

Anwar El Ghazi staat in hartje Amsterdam voor een lastige opdracht. De aanvaller van Ajax moet namelijk zoveel mogelijk mensen door de benen spelen…..

'Ik vroeg honderdduizend euro voor dat vliegtuig. Dan blijft er nog negen ton over'
• Terwijl er bij de Belgische voetbalbond ontslagen aankomen, deed Marc Wilmots onlangs een opmerkelijk verzoek. De bondscoach wil namelijk met een luxer vliegtuig afreizen voor het EK-kwalificatieduel van volgende maand in Isräel. Het zorgde voor gefronste wenkbrauwen, al is Wilmots zich van geen kwaad bewust. 'Ik heb in tweeënhalf jaar met De Rode Duivels negen oefenwedstrijden gespeeld', aldus de coach. 'Zo'n oefenduel levert een miljoen op. We vertrekken op zondag naar Israël, een dag na de wedstrijd tegen Cyprus. Daarom is een vliegtuig met bedden nodig, zodat de spelers goed uitgerust zijn.' (Sporza)

'Messi verkopen zou een fout zijn'
• De verkiezingen bij Barcelona staan voor de deur. Een van de uitdagers van de huidige voorzitter Josep María Bartomeu is Agusti Benedito. De Spaanse ondernemer is niet te spreken over de manier waarop de club omgaat met sterspeler Lionel Messi. 'Het is zorgwekkend dat niemand zich druk lijkt te maken over de vraag of Messi het wel naar zijn zin heeft', aldus Bendito. (GOAL)

Niet de Colombiaan Radamel Falcao, maar de Braziliaan Falcao steelt de show met zeer fraaie staaltjes techniek. Geniet hieronder van de zaalvoetballer, die in het verleden al drie keer werd uitgeroepen tot de beste speler ter wereld in die discipline.

Royston Drenthe heeft met zijn tweede doelpunt in 2015 zijn club Erciyesspor afgelopen vrijdag aan de zege geholpen tegen Konyaspor. Bekijk hier de treffer van de voormalige linkspoot van onder meer Feyenoord en Real Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.