Larsson waarschuwt Guidetti na Feyenoord-flirt

Reacties

Het openlijk spreken over een terugkeer naar Feyenoord kan kwaad bloed zetten bij Celtic, zo waarschuwt oud-Feyenoorder Henrik Larsson zijn landgenoot.

Larsson waarschuwt Guidetti na Feyenoord-flirt

Guidetti (22) heeft zich in Nederlandse media uitgesproken over een mogelijke terugkeer naar De Kuip. 'Ik geloof niet dat de Celtic-aanhang de opmerkingen van Guidetti over Feyenoord waardeert', zei Larsson in het Zweedse Expressen. 'Maar hij heeft er zelf voor gekozen om in deze situatie te komen.'

De oud-Feyenoorder, die nu trainer is bij Helsingborgs IF, had tien jaar geleden een vergelijkbare mededeling voor de Celtic-fans. 'Ik vertelde niet te willen verlengen omdat ik in een warm land wilde spelen. Maar mijn situatie was heel anders omdat ik constant had gepresteerd in de tijd dat ik bij Celtic zat', aldus Larsson.

De oud-international vertrok in 2004 naar Barcelona na zeven jaar Celtic, waarin hij 174 doelpunten maakte. Dat aantal steekt nog schril af bij dat van Guidetti, die dit seizoen als Manchester City-huurling veertien keer heeft gescoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.