Langer verblijf Icardi eerste 'toptransfer' voor De Boer

Reacties

Arsenal, Chelsea en Napoli kunnen de komst van Mauro Icardi definitief vergeten. De spits bevestigt op Twitter dat hij een nieuw contract heeft getekend bij Internazionale. Hij ligt nu tot medio 2021 vast.

Langer verblijf Icardi eerste 'toptransfer' voor De Boer

De 23-jarige Icardi wordt al maanden in verband gebracht met een transfer. Napoli was bereid liefst zestig miljoen euro te betalen voor de Argentijn, maar een overgang is niet langer aan de orde. Icardi heeft zijn toekomst verbonden aan Internazionale en heeft trainer Frank de Boer daarmee zijn eerste topdeal bezorgd.

Icardi geldt immers als de belangrijkste speler van Inter. Dat blijkt volgens Italiaanse media ook wel uit het contract, waar een vaste afkoopsom van honderd miljoen euro in opgenomen zou zijn. Het langere verblijf van de aanvoerder, vorig seizoen goed voor zestien treffers in de Serie A, is het begin van meer goed nieuws bij de Nerazzurri.

'Met De Boer willen wij ons kwalificeren voor de Champions League. We gaan nog spelers kopen deze zomer. Er komen zeker één of twee spelers bij. We hebben Antonio Candreva natuurlijk al gehaald. We willen dit team sterker maken, we willen geen dreamteam kopen. Met solide ploegen win je wedstrijden', aldus president Erick Thohir.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.