Lambooij samen met Eagles Europa in

Reacties

Lars Lambooij speelt ook de komende twee seizoenen voor Go Ahead Eagles. De 27-jarige Tilburger tekende een verbintenis tot de zomer van 2017.

Lambooij samen met Eagles Europa in

De degradatie van de Deventenaren is voor Lambooij geen reden voor een vertrek. ‘Ik wil graag meehelpen Go Ahead Eagles terug te brengen naar de Eredivisie', zegt de rechtsback annex middenvelder op de clubwebsite. 'Daar ga ik mijn stinkende best voor doen. We hebben een goed team en een fantastische achterban. Als ik hoor dat we al bijna vijfduizend seizoenkaarten hebben verkocht, dan word ik daar warm van. Het leeft in Deventer.’

De Tilburger kwam in de zomer van 2013 naar Go Ahead na vier seizoenen in dienst van SC Veendam. In zijn eerste jaar bij de Eagles kwam Lambooij tot 24 officiële optredens. Dit seizoen waren dat er 21 in de hoofdmacht. De multifunctionele middenvelder kwam nog niet tot scoren voor zijn huidige werkgever.

Lambooij begint over enkele weken met Go Ahead Eagles aan een Europees avontuur. De bewoners van De Adelaarshorst hebben via het fairplay-klassement een ticket afgedwongen voor de Europa League.  De club hoopt op korte termijn ook nog Peter van Ooijen en Xandro Schenk te verleiden tot een langer verblijf in Deventer. Spits Alex Schalk tekende inmiddels al bij.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.