Lambert: 'Vlaar krijgt alle respect bij Aston Villa'

Reacties

De halve finale van het WK was voor Nederland het eindstation, maar voor Ron Vlaar misschien wel het begin van iets heel moois. Voordat hij in de penaltyserie miste vanaf elf meter speelde hij geweldig tegen Argentinië, zag ook zijn clubcoach Paul Lambert.

Lambert: 'Vlaar krijgt alle respect bij Aston Villa'

De trainer van Aston Villa vertelt op de clubsite dat hij gedurende het hele WK heeft genoten van zijn aanvoerder. 'Ron speelde een fantastisch toernooi, ik ben verschrikkelijk blij voor hem', aldus Lambert. Met name in die halve finale, waarin Vlaar 120 minuten de baas was over superster Lionel Messi, speelde de voormalige verdediger van AZ en Feyenoord een prima pot. Maar ook in de andere wedstrijd viel Vlaar op, vond Lambert.

'Hij speelde echt goed', vervolgt de Schot zijn lofzang. 'Op het allerhoogste podium heeft hij constant een extreem hoog niveau gehaald. En hij heeft tegenover een paar echte topspelers gespeeld', verwijst Lambert naar de persoonlijk duels die Vlaar uitvocht met Messi en (bijvoorbeeld) de Spanjaard Diego Costa. 'Ik weet zeker dat hij, wanneer hij terugkeert bij de club, van iedereen hier alle respect krijgt.'

Volg het WK in Brazilië met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.