Lambert moet 'Nederlands' Stoke City voor degradatie behoeden

Reacties

Paul Lambert is aangesteld als nieuwe oefenmeester van Stoke City. Hierdoor krijgen Erik Pieters, Bruno Martins Indi en Ibrahim Afellay een ervaren Premier League-manager als eindverantwoordelijke.

Lambert moet 'Nederlands' Stoke City voor degradatie behoeden

Negen dagen geleden ontsloeg Stoke City manager Mark Hughes. De trainer presteerde met zijn inmiddels ex-ploeg de laatste jaren steevast in de middenmoot, maar dit seizoen waren de resultaten tegenvallend. Stoke staat momenteel achttiende, een plaats die aan het eind van de rit zorgt voor degradatie. Op zoek naar betere prestaties hebben The Potters nu Lambert aangesteld als nieuwe coach.

'We wilden hoe dan ook iemand aanstellen met ervaring in de Premier League', laat John Coates, vicevoorzitter van Stoke City, weten via de officiële kanalen. 'We kijken uit naar de samenwerking met Paul en gaan hem helpen zijn doelstellingen te bewerkstelligen.'

Lambert was in het verleden onder meer werkzaam voor Norwich City, Aston Villa, Blackburn Rovers en meest recentelijk Wolverhampton Wanderers. Maandagavond, als Stoke op bezoek gaat bij Manchester United, zit Lambert nog niet op de bank.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.