Lachman versterkt defensie SC Cambuur

Reacties

SC Cambuur huurt Darryl Lachman de rest van dit seizoen van Sheffield Wednesday. De 26-jarige verdediger sluit in Portugal direct aan bij de selectie van trainer Henk de Jong.

Lachman versterkt defensie SC Cambuur

Lachman staat sinds afgelopen zomer onder contract bij Sheffield Wednesday, maar dit seizoen maakte hij nog geen speelminuten in het Championship. Cambuur verlost hem van zijn bijrol in Engeland en haalt de ex-speler van FC Groningen, PEC Zwolle en FC Twente terug naar de Eredivisie.

'Het is geen geheim dat wij op zoek waren naar een rechtsbenige verdediger', aldus technisch directeur Henry van der Vegt op de clubsite. 'En dan het liefst een verdediger die ook het voetballende gedeelte beheerst en de nodige ervaring heeft. Darryl voldoet perfect aan dit profiel en wij zijn als club dan ook heel blij dat het gelukt is om hem naar Leeuwarden te halen.'

SC Cambuur bleef zijn eerste vijftien wedstrijden in de Eredivisie dit seizoen zonder overwinning, maar door de twee zeges kort voor de winterstop heeft de club uit Leeuwarden de aansluiting met de nummer vijftien weer gevonden. Roda JC Kerkrade heeft drie punten meer dan de ploeg van De Jong.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.