Lacazette wordt in Nederland geteisterd door wespen

Reacties

Het is de vraag of Alexandre Lacazette zondag acte de présence kan geven in de oefenwedstrijd tussen Feyenoord en Olympique Lyonnais. De aanvaller van Les Gones is volgens L'Équipe getroffen door 'een dozijn' aan wespensteken tijdens het trainingskamp in Nederland.

Lacazette wordt in Nederland geteisterd door wespen
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
0 - 2
Olympique Lyonnais
Olympique Lyonnais

Als gevolg van de wespensteken ontbrak Lacazette donderdag bij de training. De wespen zouden het ook hebben voorzien op spits Moussa Dembélé, maar zijn lichaam reageerde beter op de steken. Maxence Caqueret en Corentin Tolisso kampen respectievelijk met een enkel- en kuitblessure en ontbreken vermoedelijk tegen Feyenoord.

Lyon verblijft sinds deze week in Nederland en treedt zaterdag in Tilburg aan tegen Willem II. In die wedstrijd zal waarschijnlijk niet het A-elftal van Peter Bosz voor de dag komen. Een dag later worden de grote namen wel verwacht in De Kuip, waar Feyenoord de tegenstander is. Over de situatie van Lacazette wordt wellicht meer duidelijk door de komende trainingen van Lyon.

Lacazette keerde deze zomer na vijf seizoenen terug in Lyon. De 31-jarige aanvaller speelde al mee in de oefenwedstrijden tegen Bourg-en-Bresse (2-4 zege), Dinamo Kiev (3-0 zege) en Anderlecht (3-0 nederlaag). In het eerste duel scoorde hij eenmaal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.