Lacazette lovend over Memphis in aanloop naar derby

Reacties

Alexandre Lacazette heeft hoge verwachtingen van de samenwerking met Memphis Depay. Volgens de sterspeler van Olympique Lyon is de start van de Nederlandse aanwinst veelbelovend.

Lacazette lovend over Memphis in aanloop naar derby

Twee keer speelde Memphis al in de Ligue 1 en er was afgelopen week zijn optreden in het toernooi om de Coupe de France tegen Olympique Marseille. Goals of assists heeft de van Manchester United overgekomen buitenspeler nog niet achter zijn naam, maar dat is volgens Lacazette slechts een kwestie van tijd.

'Hij combineert graag met zijn ploeggenoten. Dat ligt mij goed. Memphis speelt bovendien graag in de kleine ruimte. Hij is een jonge speler en in een jonge groep terechtgekomen. Dan is het ook makkelijker aanpassen. Hij kent al een paar Franse woorden', vertelt de Franse aanvaller op de Lyon-site.

Lopes
In Lyon is de kraker tegen Saint-Étienne hét onderwerp van gesprek (zondag 21.00 uur). Lyon-doelman Anthony Lopes heeft de verhouding al op scherp gezet in aanloop naar de clash tussen de aartsrivalen. De doelman droeg bij het bekerduel met Marseille onder zijn keeperstenue een shirt met daarop alle bekerwinnaars van Frankrijk, behalve Saint-Étienne. Die club was door de Portugees met Franse roots doorgestreept.

Na de nodige ophef speelt Lopes de vermoorde onschuld. 'Ik had niet verwacht dat het zo groot zou worden gemaakt. Het was gewoon een knipoog richting de derby. Er was niets vuils aan. De rivaliteit is ongekend, dat kunnen alleen supporters van beide clubs begrijpen. Het spijt me als ik mensen van Saint-Étienne heb beledigd. Dat was niet mijn bedoeling', aldus de in de buurt van Lyon opgegroeide doelman.

{"title":"TOTO daagt jou uit bij actie: kies tussen Atalanta en Leverkusen!","titleMobile":"TOTO daagt jou uit bij actie: kies tussen Atalanta en Leverkusen!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:c9636488-2157-4e34-b051-1ddde37e2819","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Bij de welkomstactie (24+) is er een speciale notering voor een zege in de reguliere speeltijd.","textMobile":"Bij de welkomstactie (24+) is er een speciale notering voor een zege in de reguliere speeltijd."}
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.