'Laatste twintig minuten de langste uit mijn leven'

Reacties

René Trost was uiteraard zeer gelukkig met de nipte bekerzege tegen PSV (3-2), al had de trainer van Roda JC Kerkrade al snel een goed gevoel over de confrontatie met de koploper van de Eredivisie.

'Laatste twintig minuten de langste uit mijn leven'

'Het was een geweldige wedstrijd. Ik had al snel het idee dat we goed in de wedstrijd zaten. Een lekker gevoel, al waren de laatste twintig minuten in de verlenging misschien wel de langste uit mijn leven', zegt Trost in gesprek met FOX Sports.

'Het was op het laatst echt vrouw en kinderen eerst', aldus de oefenmeester van de huidige nummer twee van de Jupiler League. 'Ik hoorde Anco Jansen ook tijdens de onderbreking van de verlenging zeggen jongens dit mogen we niet meer weggeven, ik wil echt naar De Kuip. Dat is mooi natuurlijk, al is de weg naar de bekerfinale nog lang.'

En dan te bedenken dat Roda JC afgelopen vrijdag nog met 3-0 verloor van het laaggeklasseerde RKC Waalwijk. 'Eigenlijk moet ik daar enorm kwaad over zijn. Maar goed, ik ga ervan uit dat iedereen zijn best doet. En dan is PSV misschien wel het beste medicijn na zo'n nederlaag. Voor nu is het belangrijk dat wij dit vasthouden en het niet meer laten afweten', zegt Trost tot slot. Roda JC neemt het volgende week woensdag in de kwartinale op tegen Excelsior.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.