Laatste thuiszege Willem II op De Graafschap in 2005

● Willem II won zeven van de veertien thuiswedstrijden tegen De Graafschap in de Eredivisie (G5, V2).

● De laatste thuisoverwinning dateert van 2 april 2005 (4-1), sindsdien won De Graafschap twee keer in Tilburg en werd het één keer gelijk.

● De Graafschap kwam in de laatste negen Eredivisie-wedstrijden tegen Willem II tot scoren (13 keer in totaal – uit & thuis).

● Willem II is al vijf thuiswedstrijden op rij ongeslagen (W2, G3) en kwam in vijf van de laatste zeven duels voor eigen publiek minimaal twee keer tot scoren.

● Willem II hield in de laatste twee competitieduels even vaak de nul als in de eerste twintig duels van het seizoen (2 keer).

● Alleen Willem II (2) scoorde dit seizoen minder vaak van buiten het strafschopgebied dan De Graafschap (3).

Bartholomew Ogebeche schoot in dienst van Willem II nog niet één keer op doel.

● Erik Falkenburg wist in de voorgaande twee duels die hij tegen De Graafschap speelde vier keer op doel te schieten, drie van die schoten leverden een doelpunt op.

● Bartholomew Ogbeche wacht na 180 speelminuten voor Willem II nog altijd op zijn eerste schot op doel voor de Tilburgers.

● De Graafschap heeft na de winterstop 88 minuten op voorsprong gestaan, één minuut meer dan voor de winterstop (87).

● Andrew Driver was in drie van zijn laatste vier competitieduels bij een doelpunt betrokken (2 goals, 1 assist).

Bron: Opta Sports