Laagvlieger zet Legia voor schut bij generale voor 'Ajax'

Reacties

Legia Warschau (op de foto tijdens het duel met Ajax) heeft zondag niet bepaald vertrouwen getankt voor de tweede ontmoeting met Ajax in de zestiende finale van de Europa League.

Laagvlieger zet Legia voor schut bij generale voor 'Ajax'

De Poolse topclub ging zondag voor eigen publiek met 1-3 ten onder tegen Ruch Chorzów. Halverwege leidden de bezoekers al met 0-2 door treffers van Patryk Lipski en Maciej Urbanczyk.

Na de hervatting deed ook Jaroslaw Niezgoda nog een duit in het zakje namens degradatiekandidaat Ruch Chorzów, dat het duel in ondertal eindigde door een rode kaart van Adam Pazio. De schamele eer van de thuisploeg werd gered door Miroslav Radovic, die tegen Ajax is geschorst.

De aanvallende tridente van Legia - Tomás Necid, Guilherme en Vadis Odjidja-Ofoe - kreeg geen voet aan de grond tegen de defensie van Ruch Chorzów.

Na 22 speelrondes in de Poolse Ekstraklasa bezet Legia de derde plaats, op vijf punten van lijstaanvoerder Lechia Gdansk. De return van Ajax - Legia Warschau begint donderdag om 19.00 uur. In Polen eindigde het heenduel in 0-0.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.