Kuipers in wachtkamer voor droomtransfer naar Engeland

Reacties

Nick Kuipers (22) mag nog altijd hopen op een overgang naar Bolton Wanderers. De verdediger van MVV Maastricht werd afgelopen vrijdag, tijdens de 1-0 thuiszege op Almere City, bekeken door een delegatie van de Engelse Championship-club.

Kuipers in wachtkamer voor droomtransfer naar Engeland

Onlangs liet Kuipers al een goede indruk achter tijdens een stage. 'Ze waren heel positief over mij, vonden dat ik me snel aanpaste aan het hogere niveau', zegt de Maastrichtenaar tegen Voetbal International. 'Ook scoorde ik goed in alle metingen en testen.'

Na de wedstrijd tegen Almere kreeg de fysiek sterke Kuipers eveneens complimenten. 'De scout van Bolton zei dat ik goed had gespeeld. En nu zit ik min of meer in de wachtkamer. Hopelijk nemen ze snel contact op met MVV.'

Naar verluidt is Bolton toch nog niet helemaal overtuigd en overwegen ze Kuipers nogmaals voor een proefperiode uit te nodigen. Mogelijk haalt de middenmoter op het tweede Engelse niveau hem transfervrij op in de zomer.

'Ik weet niet wat het plan is. Wel weet ik nu zeker wat mijn droom is: voetballen in Engeland. Maar ik heb geduld, als het nodig is maak ik een tussenstap. In ieder geval wil ik heel graag naar een club waar ik me verder kan ontwikkelen. Is het niet nu, dan in de zomer.' Naast Bolton Wanderers heeft ook de Belgische Eersteklasser KV Mechelen concrete belangstelling voor Kuipers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.