Kuipers fluit topper tussen PSV en Feyenoord

Reacties

De KNVB heeft Björn Kuipers aangewezen als arbiter voor de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord. De topclubs nemen het zondag om 16.45 uur tegen elkaar op in het Philips Stadion.

Kuipers fluit topper tussen PSV en Feyenoord

Kuipers krijgt van de voetbalbond de taak om de eerste topwedstrijd van het Nederlandse voetbalseizoen tussen twee teams uit de traditionele topdrie in goede banen te leiden. De arbiter kwam vorig seizoen ook in actie tijdens dit duel. PSV was toen in eigen huis met 4-3 te sterk voor Feyenoord.

Danny Makkelie fluit zondag de lunchwedstrijd tussen Ajax en ADO Den Haag. De Amsterdammers gaan in eigen huis op zoek naar de vierde achtereenvolgende competitiezege in het nog prille seizoen.

De derby tussen Heracles Almelo en FC Twente staat onder leiding van Dennis Higler. De Tukkers proberen zaterdag in Almelo de eerste zege van het seizoen te boeken. De ploeg van Alfred Schreuder zal dan wel man in vorm Oussama Tannane af moeten stoppen. De aanvaller scoorde het voorbije weekend vier keer tegen SC Cambuur (6-1 winst).

Overige aanstellingen:
Willem II - NEC (Martin van den Kerkhof), FC Utrecht - FC Groningen (Richard Liesveld), Excelsior - De Graafschap (Jochem Kamphuis), SC Heerenveen - PEC Zwolle (Pol van Boekel), Vitesse - SC Cambuur (Allard Lindhout) en AZ - Roda JC (Jeroen Manschot).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.