Kuipers arbiter bij topper PSV-Feyenoord, geen duel Blom

Reacties

Björn Kuipers fluit zondag (16.45 uur) de Eredivisiekraker tussen PSV en Feyenoord. Het is de ontmoeting tussen de koploper en nummer vier van Nederland.

Kuipers arbiter bij topper PSV-Feyenoord, geen duel Blom

Eerder op de zondag (12.30 uur) heeft Serdar Gözübüyük de leiding over ADO Den Haag - Ajax. Reinold Wiedemeijer fluit om 14.30 uur de ontmoeting tussen FC Twente en FC Groningen, terwijl Eric Braamhaar gelijktijdig moet proberen het duel tussen Excelsior en PEC Zwolle in goede banen te leiden.

Op zaterdag zijn Jeroen Sanders (SC Heerenveen - Heracles Almelo), Jochem Kamphuis (NAC Breda - FC Utrecht), Tom van Sichem (Vitesse - Go Ahead Eagles) en Dennis Higler (SC Cambuur - AZ) aangewezen door de KNVB. Pieter Vink fluit op vrijdag de wedstrijd tussen promovendi FC Dordrecht en Willem II.

Kevin Blom, die bij het duel Ajax-SC Heerenveen voor controverse zorgde, is niet ingedeeld voor de veertiende speelronde van de Eredivisie. Zaterdag stuurde hij onder meer Dwight Lodeweges met rood naar de tribune en gaf hij Ajax wél en de Friezen geen strafschop. De coach van de Friezen verweet na afloop de arbiter in het voordeel van Ajax te fluiten, iets dat topclubs veel vaker zou gebeuren in thuisduels volgens Lodeweges.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.