Kuijt speelt na drie jaar weer voor Liverpool

Reacties

Dirk Kuijt keert op 29 maart eenmalig terug bij Liverpool. The Reds organiseren een liefdadigheidswedstrijd waarin een groot aantal clubhelden en internationale (oud-)topvoetballers meespelen. De aanvaller van Fenerbahçe kijkt uit naar het weerzien.

Kuijt speelt na drie jaar weer voor Liverpool

Kuijt, die in 2012 voor het laatst in actie kwam voor Liverpool, zegt in een interview met de club dat hij het fantastisch vindt dat hij is uitgenodigd. 'Ik ben nooit terug geweest en het zal dus heel speciaal zijn.'

De aanvaller is enthousiast. 'De kans om nog een keer te spelen op Anfield en dat samen met sommige ex-teamgenoten zal fantastisch zijn.'

Behalve Kuijt zullen onder anderen Luis Suarez, Xabi Alonso, Thierry Henry en Jamie Carragher hun opwachting maken. Het geld dat zal worden opgehaald met de wedstrijd gaat naar goede doelen om de gemeenschap van Liverpool te ondersteunen.

De Katwijker heeft in totaal zes seizoenen bij Liverpool gespeeld. In deze periode kwam hij tot 286 wedstrijden waarin hij 71 keer scoorde. The Reds wonnen in deze periode alleen de League Cup. Momenteel staat Kuijt in de belangstelling van Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.