Kuijt raakt met Fenerbahçe achterop in titelrace

Fenerbahçe heeft in Turkije voor de tweede week op rij averij opgelopen. Bij Konyaspor bleef het elftal van trainer Ismail Kartal, met Dirk Kuijt in de basis, steken op 1-1.

Opnieuw verloor de topclub dus dure punten aan een ploeg uit het rechterrijtje, na het verlies tegen Akhisar Belediyespor (1-2) van vorige week. En opnieuw incasseerde Fenerbahçe een snelle tegentreffer. May Mahlangu zette Konyaspur na acht minuten op voorsprong, Egemen Korkmaz maakte halverwege de tweede helft gelijk.

Fenerbahce staat met 47 punten gedeeld tweede, maar Besiktas heeft een wedstrijd minder gespeeld. De achterstand op Wesley Sneijders Galatasaray bedraagt nu vier punten. Volgende week zondag speelt Fenerbahçe thuis tegen Galatasaray.