Kuban herenigt Pavlyuchenko en Arshavin

Reacties

Roman Pavlyuchenko verruilt Lokomotiv Moskou voor Kuban Krasnodar. De 33-jarige spits wordt bij de nummer tien van Rusland herenigd met Andrei Arshavin.

Kuban herenigt Pavlyuchenko en Arshavin

Het duo vormde onder andere tijdens het bewind bondscoach Guus Hiddink een succesvol spitsenkoppel bij de Russische nationale ploeg. Zo kwamen de twee allebei tot scoren in de gewonnen kwartfinale tegen Nederland op het EK 2008 (3-1 na verlenging).

Na het geslaagde eindtoernooi in Zwitserland en Oostenrijk maakte Pavlyuchenko de overstap van Spartak Moskou naar Tottenham Hotspur. De spits kwam in 113 officiële wedstrijden 42 keer tot scoren voor Spurs. Na minder succesvolle eerste maanden in het seizoen 2011/12 besloot de aanvaller terug te keren naar zijn geboorteland waar hij voor Lokomotiv Moskou ging spelen. De 51-voudige international tekent bij Kuban nu een eenjarige verbintenis.

Arshavin
De transfervrije Arshavin werd onlangs vastgelegd door Kuban. De 34-jarige schaduwspits kwam voor het laatst in actie voor Zenit Sint-Petersburg na vier seizoenen bij Arsenal, dat hem daarvoor bij Zenit had weggeplukt. De Rus heeft 75 officiële optredens voor zijn land achter zijn naam staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.