Krul werkt aan kleurtje, Nainggolan steekt sigaret op

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Krul werkt aan kleurtje, Nainggolan steekt sigaret op

• Tim Krul is hard op weg om weer terug te keren op het veld. De doelman liep in oktober in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Kazachstan (2-1 winst) een kruisbandblessure op. En terwijl Krul zijn oefeningen doet om weer fit te geraken, kleurt hij ook een beetje bij!

• Radja Nainggolan is niet vies van roken. Op de onderstaande video wil de middenvelder van het Belgische nationale elftal er het liefst nog een opsteken.

'Het staat hem goed. Het is een kapsel waar mensen van opkijken. Je moet zelfvertrouwen hebben om met zo'n kapsel te lopen, want je weet dat je in de schijnwerpers komt te staan. Hij had er vertrouwen in dat mensen zouden praten over zijn voetbal in plaats van over zijn haar.'
• De Welshe bondscoach Chris Coleman heeft Aaron Ramsey gecomplimenteerd voor zijn geblondeerde haar. En Coleman heeft gelijk: de mensen praten niet over het haar, maar over de prestaties van Wales. Ramsey is er overigens ook niet slechter op gaan spelen. (South Wales Argus)

• Lionel Messi is 29 jaar geworden. Best wel oud voor een wonderjongen…

• Falkenbergs FF heeft Alexander Jakobsen op straat gezet, en wel om een heel opmerkelijke reden. De ex-middenvelder van PSV sloeg ploeggenoot Linus Andersson met een ijszak toen een ruzie wel erg hoog opliep, waarna de werkgever van de Deense Ronaldinho het contract volgens Zweedse media al snel ontbond.

'Ik zou nu, zes jaar nadat ik met pensioen ben gegaan, nog tegen hem kunnen spelen en dan nog komt hij me niet voorbij. Raheem Sterling zou me eruit laten zien als de oude man die ik ben.'
Adam Lallana kan Dwight Yorke niet bekoren. De oud-international van Trinidad en Tobago spreekt in gesprek met The Sun zijn verbazing uit over de keuze van de Engelse bondscoach Roy Hodgson om Lallana steeds weer op te stellen. De buitenspeler van Liverpool kreeg minuten in alle groepsduels van The Three Lions, maar was volgens Yorke weinig overtuigend.

'Ronald is geweldig in de omgang met de spelers, dat is kenmerkend voor hem als manager.'
Patrick Kluivert denkt dat Ronald Koeman de juiste keuze heeft gemaakt door over te stappen van Southampton naar Everton, zegt hij op de clubsite van de Premier League-club uit Liverpool. De oud-spits werkte bij PSV, Barcelona en het Nederlands elftal onder Sneeuwvlokje.

Albanië werd als nummer drie van Groep A toch uitgeschakeld, maar de selectieleden werden na drie wedstrijden in Frankrijk – waarvan die tegen Roemenië (0-1) gewonnen ging – als helden onthaald in eigen land. De spelers kregen de sleutel van de hoofdstad Tirana en kregen een diplomatiek paspoort, dat vele privileges met zich meebrengt. Dat is weer eens wat anders dan een rondvaart door de grachten!

'De mindere ploegen hebben zich goed kunnen organiseren. Ik ben benieuwd of de individuele kwaliteit van Oranje toereikend was geweest.'
• Ex-bondscoach Guus Hiddink bespreekt in gesprek met Telesport zijn bevindingen tijdens dit EK. Guus Geluk betwijfelt of het Nederlands elftal ver had kunnen komen op deze eindronde. 'Met Kevin Strootman terug in de selectie was ik wel benieuwd geweest wat ze hadden kunnen doen in Frankrijk.'

'Andrés Iniesta is een oude parel, die al een seizoen of twee geleden de Gouden Bal had mogen winnen. Dat is een fantastische speler, en ook een prima professional en prima mens.'
• De middenvelder van Barcelona is de speler die Hiddink dit toernooi het meest opvalt in positieve zin.

• Haar vriend plaatste zich met het nationale team van België voor de achtste finale van het EK, waar Hongarije wacht, en dat was voor Katrin Kerkhofs reden voor een feestje. Het liefje van Dries Mertens – gestoken in een shirt met nummer veertien - sprong, zong en klapte vrolijk mee met de vele fans van De Rode Duivels in de Allianz Riviera in Nice.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.