Krul hekelt discipline bij Newcastle United: 'Onacceptabel'

Reacties

Newcastle United staat ondanks een hoop zomerse versterkingen na vier speelronden in de Premier League onder de degradatiestreep. Doelman Tim Krul zoekt de oorzaken daarvan.

Krul hekelt discipline bij Newcastle United: 'Onacceptabel'

Ondanks dure aankopen als Georginio Wijnaldum (PSV) en Aleksandar Mitrovic (Anderlecht) vindt Krul zijn elftal met twee punten terug op de negentiende plaats. Mitrovic en Daryl Janmaat liepen al tegen een rode kaart aan in het prille seizoen. 'Dit is onacceptabel. Hier moeten we snel van leren', zegt Krul in gesprek met de BBC.

'Het is al moeilijk genoeg met elf spelers in de Premier League en twee keer een rode kaart in de eerste helft maakte het helemaal zwaar voor ons', vervolgt de keeper. 'De manager (Steve McClaren, red.) gelooft dat als we onze eerste overwinning boeken, we iets bijzonders kunnen neerzetten. Maar het is niet goed om daarover te praten, we moeten het op het veld laten zien.'

Krul maakt nu deel uit van de selectie van het Nederlands elftal voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen IJsland en Turkije. Maandag 14 september gaat hij met Newcastle op bezoek bij West Ham United.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.