Kromkamp keert terug in wedstrijdselectie Go Ahead

Lees in de nieuwe Voetbal International meer over Kromkamp en Go Ahead. Dan komen ook trainer Joop Gall en Marc Overmars, lid van de raad van commissarissen, aan bod. De nieuwe editie ligt woensdag in de winkels.

Kromkamp keert terug in wedstrijdselectie Go Ahead

Jan Kromkamp (31) keert donderdag weer terug in de wedstrijdselectie van Eerstedivisionist Go Ahaed Eagles. De verdediger weigerde zondag nog op de bank plaats te nemen tijdens het bezoek aan Sparta Rotterdam (4-1 nederlaag) omdat hij niet te spreken was over de handelwijze van trainer Joop Gall.

De coach had de rechtsback in het bijzijn van de gehele technische staf verteld over zijn aanstaande reserverol. Met name de opmerking: Vind jij dan dat je zo goed hebt gespeeld?, schoot Kromkamp in het verkeerde keelgat.

In de aanloop naar het duel met de Rotterdammers kreeg Kromkamp groen licht van de medische staf. Hoewel hij slechts één training in de benen had door een lieskwetsuur, kon hij spelen. Gall dacht daar anders over en sprak zondag na het verloren duel zijn onvrede uit over de houding van Kromkamp.

Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's