Kroaat Pranjic wekt belangstelling van Hamburger SV

Met het oog op het naderende EK wil Danijel Pranjic meer aan spelen toekomen. Voor de Kroatische middenvelder is de interesse van Hamburger SV daarom zeer welkom.

Kroaat Pranjic wekt belangstelling van Hamburger SV

Pranjic maakte in 2009 de overstap van SC Heerenveen naar Bayern München, maar nimmer groeide de dertigjarige middenvelder in Beieren uit tot een vaste waarde. Dit seizoen is hij onder trainer Jupp Heynckes wederom veroordeeld tot een bijrol.

Het gebrek aan speeltijd brengt de EK-deelname van Pranjic in gevaar aangezien bondscoach Slaven Bilic wedstrijdritme eist van zijn EK-gangers. De Kroaat kijkt daarom om zich heen. Hamburger SV heeft serieuze interesse in de middenvelder, zo weet Kicker.

De vraag is of Bayern wil meewerken aan een transfer in de winterstop. Heynckes heeft eerder aangegeven niemand kwijt te willen, ook vanwege zijn smalle selectie. Ivica Olic, die vanwege zijn reserverol ook zinspeelde op een afscheid in januari, legde zich inmiddels neer bij dat besluit. 'Ik blijf in elk geval tot de zomer.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's