Kritische Guardiola heeft weinig zorgen over Robben

Reacties

Hoewel Bayern München dinsdag tegen Olympiakos Piraeus (4-0) een geweldige voetbalshow verzorgde, had trainer Pep Guardiola na afloop toch wat kritiek. De blessure die Arjen Robben opliep, lijkt overigens mee te vallen.

Kritische Guardiola heeft weinig zorgen over Robben

'Ik vond ons aan de bal niet geweldig. We hebben heel veel balverlies geleden op momenten waarop dat niet nodig was. Zonder bal vond ik ons beter', zei Guardiola. 'Maar bovenal ben ik blij met het gegeven dat we ons nu als koploper voor de achtste finale van de Champions League geplaatst hebben. Daarvoor wil ik mijn ploeg complimenteren.'

De Catalaan baalde van de rode kaart van Holger Badstuber, die tegen Olympiakos zijn eerste wedstrijd sinds april speelde maar al vroeg in de tweede helft moest gaan douchen vanwege het neerhalen van een doorgebroken speler. 'Van dat moment moet hij leren', zei Guardiola, erop wijzend dat zo'n vergrijp in een echte topwedstrijd beslissend kan zijn en dus onacceptabel is.

Robben
Guardiola sprak zich niet uit over het uitvallen van Robben, die al in de eerste helft naar de kant ging met zo later bleek een spierverrekking. Technisch directeur Matthias Sammer deed dat wel. 'Naar wat ik begrepen heb valt het met Robben wel mee', nam hij hij de verse zorgen over de Groninger weg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.