Kramer weer welkom bij het eerste van Feyenoord

Reacties

De disciplinaire straf van Michiel Kramer bij Feyenoord zit erop. De spits trainde maandagochtend weer mee met het eerste elftal van de Rotterdammers.

Kramer weer welkom bij het eerste van Feyenoord

Kramer werd een week geleden uit de selectie gezet door trainer Giovanni van Bronckhorst omdat hij niet was komen opdagen voor een training. Na een week is de straf van de spits voorbij. Maandag verscheen hij samen met Tonny Vilhena, Terence Kongolo en doelman Pär Hansson op het trainingsveld. Zij kwamen net als Kramer niet in actie in de wedstrijd tegen ADO Den Haag (0-1). De andere spelers werkten binnen een training af.

Trainer Giovanni van Bronckhorst liet aan VI weten dat Kramer weer van harte welkom is bij het eerste van Feyenoord en dat er een streep is gezet onder het incident. De 28-jarige spits is dit seizoen gedegradeerd tot tweede keuze achter de afgelopen zomer aangetrokken Nicolai Jørgensen.

Kramer scoorde in tien Eredivisie-optredens twee keer. Zondag neemt Feyenoord het in eigen huis op tegen titelconcurrent PSV. De verwachting is dat Kramer voor die wedstrijd weer tot de selectie behoort.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.