Kraker in de kwartfinale van de KNVB-beker

Reacties

Feyenoord of PSV gaat in de kwartfinale van de KNVB-beker spelen tegen AZ. De wedstrijd zal gespeeld worden in De Kuip of het Philips Stadion. Dat is dé kraker die uit de koker rolde bij de loting, die zaterdagavond plaatsvond.

Kraker in de kwartfinale van de KNVB-beker
© Pro Shots

Als USV Hercules erin slaagt om de wedstrijd tegen SC Cambuur te winnen, wacht de Utrechtse stuntclub opnieuw een thuiswedstrijd. Vitesse komt in dat geval op bezoek. NEC en ADO Den Haag treffen elkaar in Nijmegen, en Fortuna Sittard-trainer Danny Buijs gaat op bezoek bij zijn oude club. De Limburgers kregen een lange busrit toebedeeld: uit naar FC Groningen.

Met ADO Den Haag, FC Groningen, AZ ,NEC, Fortuna Sittard en Vitesse zijn er pas zes van de acht kwartfinalisten bekend. Feyenoord en PSV nemen het aankomende woensdag nog tegen elkaar op, de dag daarna treffen de amateurs van USV Hercules SC Cambuur.

De kwartfinalewedstrijden worden afgewerkt op 6, 7 en 8 februari. Op zaterdag 10 februari wordt de loting voor de halve finale en de finale verricht. De duels in de halve finale vinden plaats tussen 27 en 29 februari. De finale is op 21 april.

Loting voor de kwartfinales:

NEC - ADO Den Haag
FC Groningen - Fortuna Sittard
USV Hercules / SC Cambuur - Vitesse
Feyenoord / PSV - AZ

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.