Kou uit de lucht tussen 'ongelukkige' Pasveer en Cocu

Reacties

PSV-trainer Phillip Cocu en doelman Remko Pasveer hebben het donderdagochtend bijgelegd in een gesprek waarin de emoties van de doelman na zijn rode kaart in het bekerduel met Heracles Almelo (3-2 winst) werden besproken. 'Zoiets keuren wij niet goed, maar dat wil niet zeggen dat we ons niet in zijn situatie kunnen verplaatsen', zei de hoofdcoach van de Eindhovenaren.

Kou uit de lucht tussen 'ongelukkige' Pasveer en Cocu

Pasveer verliet het stadion direct nadat hij kort na rust een rode prent had gekregen van arbiter Björn Kuipers. 'Daar heb ik Remko vanzelfsprekend deze ochtend op aangesproken', sprak Cocu een dag later op de clubsite over het voorval.

'Er was sprake van extreme teleurstelling. Remko keept bij ons in het bekertoernooi, we speelden tegen de club waar hij iedereen kent, omdat hij er heel lang heeft gespeeld en dan overkomt hem dit, zeer ongelukkig.'

De 32-jarige ex-doelman van Heracles erkende zijn fout een dag na de beladen bekerconfrontatie. Cocu: 'Remko beseft dat hij te ver is gegaan en dat hij niet op de juiste manier heeft gereageerd. Daarmee is voor ons de kous af.' De keeper, doorgaans tweede doelman achter eerste keus Jeroen Zoet, wenste zelf niet te reageren op het voorval.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.