Koster wil behalve Ojo ook PSV'ers Marzo en Wuytens

De kersverse Beerschot AC-trainer Adrie Koster wil naast Funso Ojo ook Stijn Wuytens (22) overnemen van PSV. De controlerende middenvelder heeft reeds een eerste gesprek achter de rug met de Eerste Klasser. Voor hem ligt ook een meerjarig contract klaar.

Koster wil behalve Ojo ook PSV'ers Marzo en Wuytens

Daarnaast heeft Beerschot tevens interesse in Stefano Marzo, rechtsback van Jong PSV. PSV lichtte onlangs een optie in het contract met Marzo, waardoor het een transfersom kan vragen.

PSV heeft eveneens een eenzijdige optie in de verbintenis met Wuytens, maar onder de huidige financiële condities in de nieuwe salarisstructuur in Eindhoven is deze niet te handhaven. PSV heeft Wuytens daarop een sterk verlaagde aanbieding gedaan, maar deze heeft hij afgewezen.

Ojo is erg blij met de terugkeer naar Beerschot. 'Het was tijd voor duidelijkheid. Ik wil weer voetballen en vind het dan ook niet erg om een stap terug te zetten. Ik ben blij dat Beerschot een Nederlandse trainer heeft aangesteld, want in al die jaren bij PSV ben ik wel een typisch Nederlandse speler geworden.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's