Korting op onderbroeken Ronaldo, grapje Keane

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Korting op onderbroeken Ronaldo, grapje Keane

• Portugal verspeelde dinsdag dure punten tegen IJsland (1-1). Cristiano Ronaldo verweet de tegenstander onder meer dat het te verdedigend speelde. De Noorse winkelketen Europris gaat met de kritiek van de Portugese sterspeler nogal cynisch om en doet de onderbroek van Ronaldo in de uitverkoop. Voor de halve prijs zijn ze nu te verkrijgen, maar nu nog wachten op klanten...

Ronaldo haalde ook om een andere reden het nieuws. De aanvaller van Real Madrid had tegen IJsland twee streepjes in zijn kapsel. En volgens de Spaanse website Telecinco wil hij daarmee een Portugees jongetje dat aan kanker lijdt een hart onder riem steken. Zijn jeugdige landgenoot heeft zelf twee littekens overgehouden aan verschillende operaties, die ook door Ronaldo zijn betaald, meldt Telecinco.

• De Verenigde Staten werden afgelopen zaterdagnacht opgeschrikt door een aanslag in een homobar in Orlando. Zeker 49 mensen vonden de dood. Het nationale team stond voorafgaand aan de kwartfinalewedstrijd tegen Ecuador stil bij de slachtoffers op het toernooi om de Copa América, dat wordt gehouden in de VS. Er werd een minuut stilte gehouden en aanvoerder Michael Bradley, voormalig SC Heerenveen-middenvelder, droeg een regenboog-aanvoerdersband.

Joël Veltman geniet momenteel van zijn huwelijksreis met zijn kersverse bruid Naomi. Een prachtig uitzicht! Of bedoelt de verdediger van Ajax daarmee zijn vriendin?

'Ik denk dat het een geweldige keuze is, omdat Koeman een hele goede trainer is met veel ervaring. Ik denk dat het een genoegen is voor bijvoorbeeld John Stones om met hem te werken.'
John Heitinga is erg enthousiast over de aanstelling van Ronald Koeman bij zijn nieuwe club Everton. De inmiddels gestopte verdediger werkte bij Ajax nog samen met Koeman. (website Everton)

'Voor mij bestaat hij niet. Hij kan aanvoerder zijn van de kosmos na alles wat er is gebeurd. Je geeft hem eten, je laat hem in je huis en dan gebeurt dit. Nee. Diegene die geen morele waarden hebben, zijn voor mij dood.'
Diego Maradona haalt uit naar de Argentijn Mauro Icardi, die twee jaar geleden er met de vrouw van voormalig vriend en ploeggenoot Maxi López vandoor ging. Icardi neemt waarschijnlijk binnenkort deel aan de Olympische Spelen in Brazilië. (Corriere dello Sport )

Roy Keane heeft zich weer eens laten gelden. De assistent-trainer van het Ierse nationale team zei in een reactie op een vraag van een Belgische journalist: 'Suggereer je nu dat wij de favorieten zijn? Ik denk dat je gedronken hebt.' Overigens fopte de bikkelharde middenvelder van weleer op het trainingsveld de keeperstrainer met onderstaand grapje.

• De Braziliaanse legende Pelé is donderdagavond onderscheiden door het Internationaal Olympisch Comité. In zijn eigen museum in Santos werd Pelé onderscheiden door IOC-voorzitter Thomas Bach. In 1999 riep het IOC hem al uit tot Atleet van de Eeuw.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.