Kopenhagen schakelt Brugge uit, Depor wipt Nancy

Saint-Etienne stelde groepswinst in het toernooi om de UEFA Cup veilig door een gelijkspel tegen Valencia. Deportivo La Coruña schakelde op het nippertje AS Nancy uit, terwijl Club Brugge zich liet kloppen door FC Kopenhagen.

Kopenhagen schakelt Brugge uit, Depor wipt Nancy

Groep GSaint-Etienne en Valencia waren al zeker van kwalificatie en hielden elkaar op de laatste speeldag in evenwicht: 2-2. Ilan zette de Fransen twee keer op voorsprong, maar de bezoekers uit Spanje kwamen even vaak op gelijke hoogte dankzij Fernando Morientes en Nikola Zigic.

FC Kopenhagen plaatste zich als derde door in België te winnen van een matig spelend Club Brugge. De Denen bleken duidelijk de betere, al kwam dat in de score amper tot uidrukking: 1-0. Na een uur schoot Cesar Santin de bal laag binnen achter keeper Stijn Stijnen. Kopenhagen feest Groep HDeportivo La Coruña won met 1-0 van AS Nancy en stelde daarmee kwalificatie veilig. Een kwartier voor tijd tikte invaller Rodolfo Bodipo de bal bij de eerste paal in het doel na een voorzet van Omar Bravo. Het was een belangrijke treffer, want bij een gelijkspel was Nancy verder gegaan en zou Depor uit de UEFA Cup liggen.

CSKA Moskou was na vier zeges al zeker van de koppositie, Deportivo is tweede en Lech Poznan eiste de derde positie op dankzij een 1-0 winst bij Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen