Kongolo wil FC Utrecht verslaan: 'Wij hebben meer kwaliteit'

Reacties

Terence Kongolo is positief gestemd over het uitduel met FC Utrecht (zondag, 14.30 uur). De Feyenoord-verdediger denkt dat in de Domstad de eerste competitiezege van 2016 eindelijk een feit kan worden voor de Rotterdammers.

Kongolo wil FC Utrecht verslaan: 'Wij hebben meer kwaliteit'

Met Utrecht, dat dit kalenderjaar veel indruk maakte, treft Feyenoord een directe rivaal in het gevecht om de derde plaats. De ploeg van trainer Erik ten Hag staat momenteel vierde, Feyenoord is na het 1-1 gelijkspel tegen Roda JC Kerkrade van vorige week terug te vinden op de zevende plaats in de Eredivisie.

Voor Kongolo smaakt het eerste punt in dit kalenderjaar, dat veroverd werd tegen Roda JC, naar meer. 'We hebben deze week zeer goed getraind. Wij zijn Feyenoord en willen altijd winnen. Iedereen is hongerig naar die drie punten', zegt de 22-jarige verdediger tegen Feyenoord TV.

Toch maakt hij een klein voorbehoud. 'Utrecht is goed in vorm en heeft natuurlijk goede spelers, maar wij zijn Feyenoord en hebben dus sowieso meer individuele kwaliteit. Dus ik denk dat we kans maken op een zege. We moeten positief blijven.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.