Koeman zet met Everton in op komst Sandro

Reacties

Everton is in gesprek met Sandro Ramírez. Volgens gezaghebbende Engelse media staat de Spaanse spits van Málaga voor een overgang naar de club van Ronald Koeman.

Koeman zet met Everton in op komst Sandro

Sandro was afgelopen weekend al in Liverpool voor gesprekken met Steve Walsh, de technisch directeur van de Premier League-club. Onlangs nog werd Koeman in Málaga op de tribune gezien. Bij de middenmoter uit Spanje was de 21-jarige spits het voorbije seizoen met veertien goals in La Liga een van de uitblinkers.

Door een vaste afkoopsom in het contract is Sandro voor slechts zes miljoen euro over te nemen van Málaga. De aanvaller uit Las Palmas doorliep de jeugdopleiding van Barcelona en kwam in totaal 32 keer in actie voor de hoofdmacht van de Catalanen. Echt doorbreken lukte Sandro niet in Camp Nou, waarna hij afgelopen zomer naar Málaga vertrok.

Volgens de BBC wordt Sandro niet per se gezien als vervanger van Romelu Lukaku, die op zijn beurt in de belangstelling zou staan van onder andere Chelsea. De komst van de Spanjaard moet in eerste instantie vooral een extra optie betekenen voor Koeman. Zoals eerder gemeld staat volgens Engelse media ook Davy Klaassen hoog op de verlanglijst van The Toffees.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.